Bereiding
- Maak de sjalot, de knoflook en de paddenstoelen schoon.
-
Snijd de ui en de knoflook in snippers.
-
Snijd de champignons in plakken en de oesterzwammen in repen.
-
Maak de broccoli schoon. Verdeel de groente in roosjes, schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Bak de ui en de knoflook in de olie zacht.
-
Bak de paddenstoelen op hoog vuur mee gaar.
-
Voeg peper en wat tijm toe.
-
Kook de tagliatelle in ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
- Bak de roerbakstukjes in de hete margarine knapperig en lichtbruin.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Roer de zuivelspread en de peterselie door de paddenstoelen.
-
Giet de pasta af en schep het paddenstoelenmengsel erdoor. Serveer de roerbakstukjes en broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app .
Ingrediënten over?
Zuivelspread:
Bewaar de zuivelspread nog 1 week in de koelkast. Gebruik een schoon mes om wat uit het kuipje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels.
Gebruik de zuivelspread in deze luchtige kaasomelet.