Bereiding
- Kook de tarwe volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Was de courgette en snijd in blokjes.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
- Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de groente in enkele minuten gaar. Pers de knoflook erboven uit.
-
Schep de groente en de kaas door de gare tarwe en breng op smaak met ras el hanout of paprikapoeder.
-
Strooi de gehakte hazelnoten erover.
Variaties
Vervang de tarwe door een andere graansoort, zoals spelt of gerst. De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Geraspte kaas:
Bewaar een restje geraspte kaas in een goed gesloten verpakking maximaal 7 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries.