Bereiding
- Klop het ei los in een schaaltje en voeg wat peper toe.
-
Verhit een eetlepel olie in een koekenpan en voeg het ei toe.
-
Roer het ei totdat het gestold is en laat afkoelen op een bord.
-
Maak de pan schoon.
-
Prak het stukje avocado met een vork.
-
Was het stukje paprika en snijd het fijn.
-
Leg een tortilla op een bord en snijd hem aan één kant tot de helft in.
-
Beleg de kwarten van de tortilla met het roerei, avocado, paprika en geraspte kaas.
-
Voeg naar smaak wat chilisaus toe aan het ei.
-
Til een kwart van de tortilla linksonder op en vouw het naar boven toe.
-
Vouw de dubbelgevouwen tortilla naar recht en dan naar beneden zodat er een kwart punt ontstaat van 4 laagjes tortilla.
-
Verwarm de pan, bak beide kanten van de tortilla op laag vuur 2-3 minuten en serveer.
Variaties
De chilisaus kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor chilisaus.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.