Bereiding
- Maak de paddenstoelen schoon en snijd in plakjes.
-
Maak de bosui schoon en snijd in ringen. Houd 1 eetlepel uienringen achter voor garnering.
- Laat de tofu uitlekken, snijd in blokjes en bestrooi met peper.
-
Maak de witlof schoon en snijd de struikjes in de lengte in vieren.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bak de tofu in de hete margarine lichtbruin.
-
Roerbak de paddenstoelen en bosui 2 minuten mee.
-
Roer het volkorenmeel met wat van de melk tot een glad papje. Verdun met de rest van de melk.
-
Voeg dit al roerend toe aan de tofu en laat dit nog een paar minuten sudderen.
-
Verwarm een grillpan. Bestrijk de parten witlof met wat olie.
-
Grill de witlof in de grillpan in 4-6 minuten goudgeel.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Breng het gerecht op smaak met wat peper, tijm en citroensap.
- Garneer met de achtergehouden uienringen en de peterselie en serveer met de witlof en pasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.