Bereiding
            
                - Was de tomaten en snijd de bovenkant eraf. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper.
- 
Spoel de bonen af en laat goed uitlekken.
- 
Was de bieslook en snijd klein.
- 
Meng de bieslook, wat fijngesneden vruchtvlees van de tomaten en de hüttenkäse door de bonen. 
- Breng dit op smaak met azijn en peper.
- 
Vul hiermee de tomaten en leg de bovenkant er weer op.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.