Bereiding
- Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Maak de sperziebonen schoon.
-
Was de tomaten en snijd ze in parten.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Fruit de ui en de currypasta kort in de olie.
-
Voeg de tomatenblokjes toe en smoor dit een paar minuten.
-
Snijd de vis in stukjes.
-
Laat de vis in enkele minuten in de saus gaar worden.
-
Schep er de parten tomaat en de garnalen door en warm het geheel goed door.
-
Was de koriander en strooi het erover. Serveer de rijst en de sperziebonen erbij.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.