Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
- Schil de gember en rasp fijn.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakjes.
-
Was de bosui en snijd in schuine ringen.
-
Was de taugé.
-
Klop de eieren los en bak er in de helft van de olie een dunne omelet van.
-
Laat de omelet afkoelen, rol op en snijd in reepjes.
-
Verhit de rest van de olie in een pan en bak de ui, knoflook en gember op lage temperatuur zacht.
-
Voeg de champignons toe en bak een paar minuten mee.
-
Voeg de gezeefde tomaten, ketjap manis, azijn en het water toe en laat 5 minuten inkoken.
-
Breek de noedels en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking in de soep.
-
Roer de taugé, omeletreepjes en de helft van de bosui door de soep en warm goed door.
- Garneer met de rest van de bosui.
Variaties
Lekker met verse koriander en fijngesneden peper voor extra pit.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.