Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze gaar in weinig water.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
-
Snijd de ansjovisfilets in stukjes.
-
Warm de oven voor op 175 °C.
-
Was de bieslook en knip het klein.
-
Pers het teentje knoflook uit boven een kom.
-
Voeg de eieren, de melk en de helft van de bieslook toe en klop dit los.
-
Giet de aardappelen af, stoom ze droog en stamp ze fijn.
-
Roer er het eimengsel en de vis door en maak het op smaak met peper.
-
Bestrijk een kleine ovenschaal met wat margarine en schep het mengsel erin. Strijk de bovenkant glad.
-
Bak de taart in het midden van de hete oven in ca. 40 minuten gaar en goudgeel.
-
Was de komkommer en schaaf hem in dunne plakken. Maak er met de rest van de bieslook, wat peper en azijn een salade van.
-
Snijd de aardappeltaart in punten en serveer de komkommersalade erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.