Bereiding
- Was de komkommer en schaaf met een kaasschaaf in lange plakken.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Meng de peterselie en wat azijn door de komkommer en laat de salade even marineren.
-
Pel de uien en snijd in halve ringen.
-
Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de uien in 10 minuten goudgeel.
-
Spoel de kikkererwten af in een zeef en laat goed uitlekken.
-
Schep de kikkererwten met wat peper door de uien en laat ze kort mee warmen.
-
Klop de eieren met wat peper en oregano los en giet in de pan.
-
Laat de eieren met een deksel op de pan in 10 minuten gaar worden.
-
Serveer de tortilla met de komkommersalade en het brood.
Variaties
Ook lekker om snijbiet of spinazie te gebruiken in plaats van komkommer.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke
recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.