Bereiding
            
                - Was de komkommer en schaaf met een kaasschaaf in lange plakken.
 - 
Was de peterselie en snijd klein.
 - 
Meng de peterselie en wat azijn door de komkommer en laat de salade even marineren.
 - 
Pel de uien en snijd in halve ringen.
 - 
Verwarm de margarine in een pan en bak hierin de uien in 10 minuten goudgeel.
 - 
Spoel de kikkererwten af in een zeef en laat goed uitlekken.
 - 
Schep de kikkererwten met wat peper door de uien en laat ze kort mee warmen.
 - 
Klop de eieren met wat peper en oregano los en giet in de pan.
 - 
Laat de eieren met een deksel op de pan in 10 minuten gaar worden.
 - 
Serveer de tortilla met de komkommersalade en het brood. 
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                Ook lekker om snijbiet of spinazie te gebruiken in plaats van komkommer. 
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.