Bereiding
            
                - Warm de oven voor op 200 °C.
 - 
Boen de aardappelen schoon en snijd iedere aardappel in 8 parten. 
 - 
Maak de aubergines schoon, snijd ze in de lengte door en snijd de helften in stukken van ca. 2 cm. 
 - 
Pel de uien en snijd ze in parten.
 - 
Meng de helft van de olie en wat peper door de aubergine en pers het teentje knoflook er bovenuit. Schep dit op 1 helft van een bakblik. 
 - 
Meng de rest van de olie door de aardappelpartjes en voeg wat tijm toe. Schep ze naast de aubergines. Schik de parten ui ertussen.
 - 
Laat de aardappelen en groente in het midden van de hete oven in 25 minuten gaar en goudgeel worden.
 - 
Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
 - 
Laat de eieren afkoelen, pel ze en snijd ze in parten. Serveer de parten ei bij het gerecht.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.