Bereiding
            
                - Kook de tuinbonen in weinig water gaar en laat ze uitlekken en afkoelen.
 - 
Pel het sjalotje en de knoflook en snijd het klein. 
 - 
Fruit de sjalot en de knoflook in de olie zacht.
 - 
Pureer de tuinbonen met de sjalot, de knoflook en de munt met een staafmixer of in de keukenmachine fijn. 
 - 
Maak de puree op smaak met peper en wat citroensap. Voeg 1-2 eetlepels water toe om de puree wat smeuïg te maken.
 - 
Geef er repen komkommer en bleekselderij bij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.