Bereiding
- Maak de aubergines schoon en snijd in blokjes.
-
Pel de ui en snijd klein.
-
Verwarm de olie in een koekenpan en bak hierin de aubergine en ui zacht en gaar.
-
Pers het teentje knoflook er bovenuit.
-
Roer de tomatenpuree erdoor en bak kort mee.
-
Voeg de takjes koriander toe en neem de pan van het vuur.
-
Pureer het mengsel in de keukenmachine of met een staafmixer grof.
-
Laat het afkoelen en breng op smaak met peper en kaneel.
-
Snijd het brood horizontaal doormidden en bestrijk de snijkant met de auberginepuree.
- Snijd elke helft vervolgens in 10 punten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Koriander
Wikkel de rest van de koriander in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de koriander onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar.
Probeer ook eens de gevulde dadels of de crackers met yoghurt-spinaziedip