Bereiding
- Schil de aardappelen. Kook de aardappelen in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
-
Halveer de olijven.
-
Bestrooi het vlees met peper.
-
Verwarm de margarine en bak hierin het vlees rondom bruin.
-
Neem het uit de pan en fruit de ui en de knoflook in de achtergebleven margarine zacht.
-
Voeg 100 ml water, de tomatenblokjes, de olijven en Provençaalse kruiden toe en laat de saus enigszins inkoken.
-
Leg het varkenshaasje in de saus en laat het in 15-20 minuten gaar worden.
-
Kook de sperziebonen in weinig water in ca. 10 minuten gaar.
-
Snijd het varkenshaasje in dikke plakken. Geef de saus, groente en aardappelen erbij.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.