Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de bloemkool schoon en snijd in stukken.
-
Maak de prei en de oesterzwammen schoon. Snijd de prei in dunne ringen en de oesterzwammen in repen.
-
Hak de hazelnoten klein.
-
Kook de bloemkool in weinig water in 6 minuten gaar.
-
Snijd de varkenshaas in plakjes van 1 cm, bestrooi met peper en was je handen.
-
Verwarm de margarine en roerbak hierin het vlees in enkele minuten gaar en lichtbruin.
-
Voeg de prei en de oesterzwammen toe en roerbak dit kort mee.
-
Giet er een scheutje water bij en stoof het geheel nog enkele minuten. Breng op smaak met wat tijm.
-
Strooi de hazelnoten erover. Serveer de aardappelen en de bloemkool erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.