Bereiding
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd het vlees in blokjes en was je handen.
-
Verhit de olie en bak hierin het vlees lichtbruin.
-
Bak de currypasta mee tot het gaat geuren.
-
Giet het water erbij en laat het 10 minuten sudderen.
-
Maak de sperziebonen en aubergines schoon en snijd in stukjes.
- Maak de peper schoon en snijd in de lengte in vieren.
-
Doe de groente en peper bij het vlees en laat alles nog eens 10 minuten sudderen.
-
Was de koriander en snijd klein.
- Breng het gerecht op smaak met het citroensap en de kruiden.
Variaties
Vervang het vlees door blokjes tempé of tofu. De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta. In plaats van sperziebonen is ook kousenband lekker in dit recept.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.