Bereiding
            
                - Warm de oven voor op 200 °C.
 - 
Boen de aardappelen schoon en snijd ze in stukken. 
 - 
Kook de aardappelen 5 minuten in weinig water.
 - 
Maak de groente schoon. Bewaar van de venkel het fijne groen. Snijd de venkel in partjes.
 - 
Snijd de paprika’s en de ui in stukken. 
 - 
Pel de knoflook, laat de teentjes heel.
 - 
Meng de groente met de stukken aardappel, peper en de olie en verdeel dit over de bakplaat van de oven.
 - 
Laat de groente in 20-25 minuten gaar worden. Schep alles 1 of 2 keer om.
 - 
Snijd de kalkoenfilet in blokjes en bestrooi ze met peper.
 - 
Bak de kalkoen in 10 minuten in de hete margarine gaar en lichtbruin.
 - 
Strooi het fijne venkelgroen over de aardappelen en groente en serveer de kalkoen erbij.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.