Bereiding
            
                - Hak de helft van de walnoten fijn en roer er de olie door.
 - 
Klop het met een lepel water, het citroensap, de mosterd en wat peper tot een sausje.
 - 
Hak de rest van de walnoten grof.
 - 
Was de venkel en de radijs en snijd in dunne plakjes. Bewaar het fijne venkelgroen.
 - 
Meng de saus en de gehakte walnoten door de groente en garneer met het venkelgroen.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.