Bereiding
- Was de venkel en snijd de stelen met groen en de onderste schijf eraf. Schaaf de venkel in hele dunne plakken.
-
Verwarm een grillpan en gril de venkel zacht en licht bruin.
-
Meng er wat citroensap, de olijfolie, dille en peper door. Laat de venkel afkoelen.
-
Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi ze met peper.
-
Bak de kip in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Leg de gewassen en droge sla op een platte schaal en schep de venkel erop. Verkruimel de geitenkaas erover.
-
Geef de kip en de aardappelen erbij.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Verse geitenkaas:
Gebruik een schoon mes om wat uit het pakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de geitenkaas afgedekt maximaal 4 dagen in de koelkast.
Geitenkaas is ook heerlijk in deze linzenkoekjes.