Bereiding
            
                - Schil de sinaasappels dik. Snijd de parten uit de vliezen. Vang het sap op. 
- 
Maak de venkel schoon. Snijd of schaaf de venkel heel fijn. 
- 
Maak een dressing van het opgevangen sinaasappelsap, de olie en het mosterdpoeder. 
- 
Was de munt en knip het klein. 
- 
Meng de helft van de munt, de dressing en de parten sinaasappel door de venkel en zet even apart.
- 
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Bestrooi de schnitzels aan beide zijden met peper. Leg de rest van de munt op het vlees en sla de schnitzels dubbel. Zet vast met een prikker.
- 
Bak het vlees in de hete margarine in 20 minuten gaar en bruin.
- 
Serveer de schnitzels en de aardappelen bij de venkelsalade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.