Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil eventueel de stronk en snijd in stukjes.
- Verkruimel het brood.
-
Hak of maal de amandelen fijn.
-
Meng de amandel- en broodkruimels door de tapenade.
-
Bestrooi de vis met peper en leg de stukken naast elkaar in een ovenvaste schaal.
-
Bestrijk de vis met het tapenademengsel.
-
Laat de vis in de magnetron op half vermogen in 3-4 minuten gaar worden. Laat de vis nog 2 minuten nagaren.
-
Kook de broccoli in weinig water in 5 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen met de hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
- Serveer de aardappelpuree en de broccoli bij de vis.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.