Bereiding
- Kook de krieltjes in weinig water in 5 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de wortel en knolselderij in lucifer dunne reepjes (julienne).
-
Snijd de prei in ringen.
-
Verwarm de helft van de margarine in een braadpan en fruit hierin de wortel en de knolselderij.
-
Voeg de prei, kool en het water toe. Breng op smaak met peper.
-
Bestrooi de vis met peper en leg op de groente. Stoof de vis met een deksel op de pan in 12-15 minuten gaar.
-
Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudgeel en serveer bij de vis met groente.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Knolselderij:
Ook lekker in deze linzensoep of aardappelkoekjes met witlofsalade