Bereiding
- Kook de krieltjes in weinig water in ca. 5 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de wortel en knolselderij in lucifer dunne reepjes (julienne). Gebruik hiervoor evt. een mandoline.
-
Snijd de prei in ringen.
-
Verwarm 1 eetlepel margarine in een braadpan en fruit hierin de wortel en de knolselderij.
-
Voeg de prei en kool toe met peper en 50 ml water.
-
Bestrooi de moten vis met peper en leg de vis op de groente. Stoof de vis met een deksel op de pan in 12-15 minuten gaar.
-
Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudgeel en geef ze bij de vis met groente.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Stuk knolselderij:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk knolselderij maximaal 4 dagen in de koelkast.
Verwerk de rest van de knolselderij in een salade of eet het geraspt met wat citroensap op brood. Ook lekker in deze linzensoep.