Bereiding
            
                - Kook de krieltjes in weinig water in 5 minuten gaar. Laat ze goed uitlekken.
 - 
Maak de groente schoon. 
 - 
Snijd de wortel en knolselderij in lucifer dunne reepjes (julienne). 
 - 
Snijd de prei in ringen. 
 - 
Verwarm de helft van de margarine in een braadpan en fruit hierin de wortel en de knolselderij. 
 - 
Voeg de prei, kool en het water toe. Breng op smaak met peper.
 - 
Bestrooi de vis met peper en leg op de groente. Stoof de vis met een deksel op de pan in 12-15 minuten gaar.
 - 
Bak de krieltjes in de rest van de margarine goudgeel en serveer bij de vis met groente.
 
            
        
	 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.