Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snijd ze in dikke plakken. Kook de plakken aardappel in 5 minuten in weinig water gaar.
-
Pel de ui en snijd in halve ringen.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Verdeel de plakken aardappel over een groot vel aluminiumfolie per persoon.
-
Verdeel er de ui en de tomaatjes over.
-
Wikkel iedere visfilet in een plakje ontbijtspek en leg dit op de groente.
-
Vouw het folie goed dicht en laat de pakketjes op een hete grillpan of in een pan met een bodempje water in 10 minuten gaar worden.
-
Was de komkommer en maak de radijs schoon.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Schaaf de komkommer en de radijs in plakjes en maak er met de peterselie, de olie, azijn en wat peper een salade van.
- Serveer de komkommersalade bij de vispakketjes.
Extra informatie
Gebruik bij het bereiden en bewaren van
zure producten zoals zuur fruit liever geen aluminiumfolie of aluminium bakjes.
Kies voor een ovenschaal of vuurvaste bbq-schaal. Omwikkel deze eventueel met
aluminiumfolie of dek af met een hittebestendig bord. Lees meer over
bereiden en bewaren in aluminium.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je
gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies
Ik Gezond?-app.