Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
- Was de selderij en hak grof.
-
Breng het water met de helft van de ui, het laurierblad en de selderij aan de kook. Leg de visfilet hier in en laat de vis tegen de kook aan in 5 minuten gaar worden.
-
Neem de vis uit de pan en verdeel in stukjes.
-
Snijd de helft van de boterhammen in repen en leg apart. Verdeel over de rest van het brood het stoofvocht.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Was de tomaten en snijd in stukjes.
- Bak de rest van de ui in de helft van de olie glazig. Stoof de stukjes tomaat kort mee.
-
Druk het vocht uit het brood en roer door de ui en tomaat.
- Meng de stukjes vis en de kappertjes door het broodmengsel en breng op smaak met peper.
- Verdeel het mengsel in een ovenschaal.
-
Klop het ei los.
-
Bedek het gerecht met de achtergehouden repen brood en schenk het ei erover.
-
Laat de pastei in de hete oven in 20-25 minuten heet en lichtbruin worden.
-
Maak de paksoi schoon en snijd in repen.
-
Roerbak de paksoi in de rest van de olie gaar en serveer bij de pastei.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.