Bereiding
- Maak de krieltjes schoon en snijd eventueel doormidden.
-
Maak de ui, paprika’s en tomaten schoon.
-
Snijd de ui in snippers en paprika’s en tomaten in blokjes.
-
Snijd de olijven in plakjes.
- Bak de ui in de olie glazig.
-
Voeg de paprika, tomaten, olijven en krieltjes toe. Giet op met het water en breng op smaak met Italiaanse kruiden. Stoof met een deksel op de pan in 15 minuten gaar.
-
Snijd de vis in blokjes, bestrooi met peper en was je handen.
-
Voeg de laatste 5 minuten de vis toe en laat dit mee gaar worden.
Variaties
Maak de Italiaanse kruiden kruidenmix makkelijk zelf. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.