Bereiding
- Pel de sjalot en knoflook en snijd heel fijn.
-
Was de tomaten.
-
Was de kruiden en snijd klein.
- Voeg de sjalot, knoflook, kruiden en wat peper toe aan de tartaar.
-
Vorm er balletjes van ter grootte van een walnoot. Laat de balletjes 30 minuten in de koelkast opstijven.
-
Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd in smalle boogjes.
-
Bak de gehaktballetjes in de hete margarine lichtbruin.
-
Bak de tomaten even mee en stoof de balletjes in 10 minuten gaar.
-
Kook de bleekselderij in weinig water in 6 minuten gaar.
-
Roer de zuivelspread door de bleekselderij en serveer bij de aardappelen en het vlees.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.