Bereiding
- Snijd het kapje van het brood en hol het brood enigszins uit.
- Was de groente.
-
Snijd de komkommer in reepjes, de radijs in plakjes en de bosui in ringen. Rasp de wortel.
-
Was de selderij en snijd het klein.
-
Meng de groente en breng op smaak met de yoghurt, selderij, wat azijn en peper.
-
Verwijder de eventuele graten uit de makreel en verdeel de vis in stukjes.
-
Schep de makreel door het groentemengsel.
-
Vul hiermee het brood en plaats het kapje er weer op. Serveer met de rest van het brood.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite
welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.