Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
- 
Verwarm de sesamolie en bak hierin het sesamzaad licht.
- 
Voeg de bevroren doperwtjes toe en laat ze in een paar minuten gaar worden.
- 
Neem de pan van het vuur en roer er 1 eetlepel water en wat citroensap door. 
- 
Maak het witlof schoon en snijd de struikjes in smalle reepjes en meng de doperwtjes met sesam erdoor.
- 
Bestrooi de schnitzels met peper en bak ze in de hete margarine in ca. 6 minuten gaar en bruin.
- 
Geef het vlees en de aardappelen bij de witlofsalade.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.