Bereiding
            
                - Breng het water aan de
kook. Giet dit over de gedroogde paddenstoelen en laat een half uur weken.
- 
Pel de sjalot en snijd klein.
- 
Maak de verse
paddenstoelen schoon en snijd klein.
- 
Snijd de ansjovisfiletjes
in stukjes.
- 
Fruit de sjalot en de ansjovis
in de olie zacht.
- 
Bak de paddenstoelen, wat peper en tijm mee met de sjalot. 
- Haal een paar gebakken paddenstoelen uit de pan en leg opzij om later mee te garneren.
- 
Roer de zuivelspread door de pan en laat het smelten.
- Pureer de geweekte
paddenstoelen met een paar lepels weekvocht fijn.
- 
Voeg dit toe aan de gebakken
paddenstoelen en pureer het geheel met een staafmixer of in de keukenmachine
grof.
 
- Was de peterselie en snijd klein.
- Hak de walnoten klein.
- Was de witlof en trek de blaadjes voorzichtig los.  
- 
Vul de witlofbladen met
het paddenstoelenmengsel.
- Garneer met de peterselie, walnoten en de achtergehouden paddenstoelen.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.