Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de bleekselderij in smalle boogjes, de prei in ringen en de champignons in plakken.
-
Verwarm de olie en bak hierin de bleekselderij en de prei zacht.
-
Voeg het water toe met de mosterd en wat tijm en kook dit 5 minuten.
-
Voeg de champignons toe en warm kort door.
- Breng de groentesaus op smaak met peper.
- Rooster het mosterdzaad in een pan tot het gaat geuren.
-
Spoel de bonen af en verwarm in weinig water tot het stoomt.
-
Giet de bonen af, strooi het mosterdzaad erover en serveer de groentesaus erbij.
Variaties
De mosterd kun je
makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor mosterd. Gebruik groene selderij in plaats van bleekselderij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.