Bereiding
- Spoel de bonen af en laat ze uitlekken.
-
Boen de citroen goed schoon en rasp wat van de schil af. Pers de citroen uit.
-
Maak de ui en de bleekselderij schoon.
-
Snijd de ui in halve ringen en de bleekselderij in smalle reepjes.
-
Maak een dressing van citroensap, citroenrasp, de olie, komijn, koriander en wat peper.
-
Meng de dressing, de ui en de bleekselderij door de bonen en laat dit op een koele plaats een half uur intrekken.
-
Was de koriander en de tomaatjes. Knip de koriander klein en halveer de tomaatjes.
-
Was de sla en laat goed uitlekken.
-
Meng de tomaatjes en de koriander door de bonen.
-
Bedek een schaal met de slabladen en schep de bonensalade erop.
-
Serveer de salade met de volkoren boterhammen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Bleekselderij:
Bewaar de rest van een struik bleekselderij verpakt in plastic nog maximaal 7 dagen in de koelkast. Gebruik bleekselderij bijvoorbeeld in een soep of dit lekkere pastagerecht met champignons.