Bereiding
- Was de peultjes schoon en snijd doormidden.
-
Kook in weinig water in 3 minuten gaar. Giet af en laat afkoelen.
-
Spoel de bonen in een zeef af en laat uitlekken.
-
Maak de bleekselderij, tomaten en radijs schoon.
-
Snijd de bleekselderij in smalle reepjes, halveer de tomaten en snijd de radijs in vieren.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Maak een dressing van het citroensap, de olijfolie en peper.
-
Meng de dressing, de olijven en de groente door de bonen en laat dit op een koele plaats een half uur staan.
-
Hak de walnoten grof en strooi over de salade.
Variaties
Ook lekker met limabonen of reuze bonen.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.