Bereiding
- Pel de ui en snijd klein.
-
Maak
de wortelen schoon en snijd ze in plakken.
-
Verwarm
de margarine en fruit hierin de ui met komijn en wat peper.
-
Voeg
de wortelen toe met het water en stoof dit in 5 minuten gaar.
- Pel de sinaasappel en snijd klein. Vang het sap op.
- Voeg de sinaasappel en het -sap toe.
- Houd
een paar plakjes wortel achter voor garnering en pureer de rest met een
staafmixer of in de keukenmachine. Verwarm
de soep met de garnalen.
-
Verdeel
de soep over borden en schep er de plakjes wortel op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.