Bereiding
- Pel de ui en snijd hem klein.
-
Schil het stukje gember en rasp het.
-
Maak de wortels schoon en snijd ze in plakken.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de ui, de gember en het komijnzaad.
-
Voeg de wortels toe met water en het stuk bouillontablet en kook dit in 10 minuten gaar.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Pers de sinaasappel uit.
-
Hak de noten klein en meng er wat sumak of chilivlokken door.
-
Pureer de soep met een staafmixer of in de keukenmachine. Verdun de soep met de melk.
-
Maak de soep op smaak met peper, geraspte sinaasappelschil en het sinaasappelsap.
-
Schep aan tafel het notenkruim op de soep en serveer er brood bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.