Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en snijd in drieën.
-
Kook in weinig water in 10 minuten beetgaar.
-
Spoel de witte en bruine bonen in een vergiet af en laat goed uitlekken.
-
Was de bosui en tomaten en snijd klein.
-
Hak de olijven grof.
-
Was de basilicum en snijd klein.
-
Maak een saus van het citroensap, de olie, basilicum en wat peper.
-
Meng de sperziebonen met de tomaat, witte en bruine bonen, saus, bosui en olijven.
-
Laat de salade op een koele plaats een half uur staan om de smaken te laten intrekken.
-
Verwarm de wraps in een droge koekenpan.
-
Schep de salade erop en vouw dubbel.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.