Bereiding
- Bak de pijnboompitten in een droge pan licht en laat afkoelen.
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de prei in smalle ringen en de aubergine en tomaat in blokjes.
-
Laat de tonijn uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
-
Verwarm de olijfolie en bak hierin de prei en aubergine enkele minuten.
-
Voeg de tomatenstukjes en tonijn toe en warm dit goed door.
- Breng op smaak met peper en wat tijm en voeg de pijnboompitten toe.
-
Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Bestrijk de wraps dun met zuivelspread, verdeel het mengsel erover en rol op.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.