Materialen
Staafmixer/keukenmachine, bakpapier
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak de restjes groente schoon en snijd in blokjes.
- Spoel de kikkererwten af, laat uitlekken en dep droog met een schone theedoek.
- Leg de groente en kikkererwten op een met bakpapier beklede bakplaat. Schep om met de olie en specerijen en zet 20-25 minuten in de oven.
- Was de munt en snijd fijn. Meng met de yoghurt.
- Was de paprika en snijd in grove stukken.
- Maal de paprika met de hüttenkäse tot een saus met een staafmixer of in een keukenmachine.
- Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was het fruit.
- Besmeer de wraps met de paprikasaus, leg de geroosterde groente erop en schep de yoghurtdressing erover.
- Garneer met het rode fruit en rol op.
Variaties
Je kunt hüttenkäse en halfvolle yoghurt vervangen door verrijkte sojayoghurt.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Hüttenkäse:
Gebruik een schone lepel om wat uit het bakje te scheppen. Dit voorkomt besmetting met gisten en schimmels. Bewaar de rest van de hüttenkäse afgedekt maximaal 4 dagen in de koelkast. Hüttenkäse is ook heerlijk op brood met verse kruiden of fruit.