Bereiding
- Schil de zoete aardappelen en snijd ze in blokjes.
-
Maak de wortel en de prei schoon. Snijd de wortel in pakken en de prei in ringen.
-
Fruit de prei in de olie met het kerriepoeder zacht.
-
Voeg de blokjes aardappel en de wortel toe met een paar lepels water en stoof de groente in 10 minuten gaar.
-
Spoel de zwarte boontjes af.
-
Schep de zwarte boontjes en de kokosmelk door de groente en warm het geheel goed door.
-
Was de koriander of selderij en knip het klein.
-
Maak het gerecht op smaak met wat klein gesneden limoenschil, wat limoensap en koriander of selderij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kokosmelk:
Bewaar een rest kokosmelk in een goed afsluitbaar koelkastdoosje maximaal 4 dagen in de koelkast. In de diepvries is kokosmelk nog 3 maanden houdbaar.
Verse kruiden:
Bewaar verse kruiden in nat keukenpapier onderin de koelkast nog maximaal 4 dagen. Verrassend is selderij in de Surinaamse broodje met sardientjes.