Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd in stukken.
-
Maak de spruiten schoon en pel de ui.
- Snijd de ui in snippers.
-
Was de salie en snijd in reepjes.
-
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Snijd de helft in parten.
-
Snijd de kabeljauw in stukjes en was je handen.
- Bestrooi de vis met peper en druppel er wat sinaasappelsap over.
-
Kook de zoete aardappel in weinig water 5 minuten. Voeg de spruiten toe en kook het geheel in nog 10 minuten gaar.
-
Fruit de ui in de olie zacht.
-
Voeg de kabeljauw toe en bak de vis met de salie in een paar minuten gaar. Breng op smaak met geraspte sinaasappelschil.
-
Stamp de aardappelen en spruiten klein en meng er de vis met ui door.
- Breng op smaak met geraspte sinaasappelschil, wat sinaasappelsap en serveer er de sinaasappelparten bij.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Salie:
Bewaar salie in velletjes nat keukenpapier onderin de koelkast. De kruiden zijn nog ongeveer 5 dagen houdbaar. Gebruik salie in dit heerlijke pastagerecht met zalm en room.