Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en snijd in stukken.
- 
Maak de spruiten schoon en pel de ui.
- Snijd de ui in snippers.
- 
Was de salie en snijd in reepjes.
- 
Boen de sinaasappel schoon en rasp wat van de schil. Snijd de helft in parten.
- 
Snijd de kabeljauw in stukjes en was je handen. 
- Bestrooi de vis met peper en druppel er wat sinaasappelsap over.
- 
Kook de zoete aardappel in weinig water 5 minuten. Voeg de spruiten toe en kook het geheel in nog 10 minuten gaar.
- 
Fruit de ui in de olie zacht. 
- 
Voeg de kabeljauw toe en bak de vis met de salie in een paar minuten gaar. Breng op smaak met geraspte sinaasappelschil.
- 
Stamp de aardappelen en spruiten klein en meng er de vis met ui door.
- Breng op smaak met geraspte sinaasappelschil, wat sinaasappelsap en serveer er de sinaasappelparten bij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.