Bereiding
- Schil de zoete aardappel en snijd in stukken.
-
Pel de ui en snijd in snippers.
- Was de wortel en snijd in plakken.
-
Kook de aardappelen met de groente in weinig water in 15-20 minuten gaar.
-
Snijd de tempé in smalle repen.
-
Verwarm de margarine en bak hierin de tempé lichtbruin.
-
Pers de knoflook erboven uit en strooi er wat kaneel of piment over.
-
Bak de laatste minuut het sesamzaad mee.
-
Giet de aardappelen met de groente af en stamp het wat kleiner.
-
Voeg de bouillon en het hete water toe en roer alles samen.
-
Schep de tempé erop.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten
die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of
raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tempé:
Bewaar een stuk tempé afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast of vries tempé in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar. Gebruik de overgebleven tempé voor een rijstsalade met peultjes en doperwtjes.