Bereiding
- Maak de groente schoon. Snijd de kool in smalle repen, de bleekselderij in boogjes en de wortel in staafjes.
-
Snijd het bosuitje in ringen.
-
Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de kool, bleekselderij en wortel 4 minuten.
-
Voeg de helft van de bosui, de sojasaus, de azijn en vijfkruidenpoeder naar smaak toe. Laat de groente afkoelen.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd het vlees in repen of blokjes.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 8 minuten gaar en lichtbruin. Bak de laatste minuut de rest van de bosui mee.
-
Breng het vlees op smaak met een beetje vijfkruidenpoeder en peper.
-
Serveer het vlees en de aardappelen bij de salade.
Variaties
Vervang het vijfkruidenpoeder door wat kaneel, gemalen kruidnagel en eventueel venkelzaad.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.