Bereiding
- Maak de groente schoon en bewaar het groen van de venkel.
-
Snijd de venkelknollen in plakken en de ui en de knoflook in snippers.
-
Verwarm de olie in een soeppan en fruit hierin de ui, de knoflook en de venkel in 10 minuten licht.
-
Spoel de witte bonen af.
-
Voeg het water, het stuk bouillontablet en de witte bonen toe aan de groente en laat de soep nog 10 minuten koken.
-
Snijd de boterhammen schuin door en rooster ze onder de grill aan beide kanten lichtbruin.
-
Strooi de kaas erover en laat het onder de grill smelten.
-
Snijd het achtergehouden venkelgroen fijn en roer het door de soep.
-
Maak de soep op smaak met peper. Serveer het brood bij de soep.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.