Bereiding
            
                - Maak de groente schoon en bewaar het groen van de venkel.
- 
Snijd de venkelknollen in plakken en de ui en de knoflook in snippers.
- 
Verwarm de olie in een soeppan en bak hierin de ui, knoflook en venkel in 10 minuten licht.
- 
Spoel de witte bonen af.
- 
Voeg het water, het stuk bouillontablet en de witte bonen toe aan de groente en laat de soep nog 10 minuten koken.
- Snijd de boterhammen schuin door en rooster ze onder de grill aan beide kanten lichtbruin.
- 
Strooi de kaas erover en laat het onder de grill smelten.
- 
Snijd het achtergehouden venkelgroen fijn en roer het door de soep. 
- Breng de soep op smaak met peper. Serveer het brood bij de soep.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.