Bereiding
- Was de venkel, halveer en snijd in dunne plakken.
-
Klop een dressing van het citroensap, de olie en mosterd en meng dit door de venkel.
-
Spoel de zwarte bonen af en laat uitlekken.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
-
Meng de venkel en de bosui door de bonen en laat dit 15 minuten afgedekt op een koele plaats staan.
-
Was de sla en laat uitlekken.
-
Meng de granaatappelpitten door de bonen.
- Voeg de sla toe en verdeel de geitenkaas erover.
Variaties
De mosterd kun je
makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.