Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Hoelang kun je bleekselderij, rauw bewaren?

Hoelang kun je bleekselderij, rauw bewaren? Hieronder vind je het bewaaradvies voor een gesloten en open verpakking. Daarnaast kom je te weten of je bleekselderij, rauw het beste in de koelkast, vriezer of voorraadkast kunt bewaren. Ook krijg je bewaartips voor bleekselderij, rauw en weet je hoe je bederf kunt herkennen.

Bewaaradvies voor dit geopende product

Icoon van een koelkast
1week in de koelkast
Icoon van een diepvries
1jaar in de vriezer
Icoon van een fruitschaal
5dagen op de fruitschaal
Icoon van een tip
Bewaartip voor dit product
Bewaar een restje bleekselderij in de koelkast. Verpak het in huishoudfolie of in een afgesloten bewaarbakje. Blancheer bleekselderij kort voor invriezen.
Icoon van een tip om te bepalen of een product nog goed is
Hoe weet ik of een product niet meer goed is?
Voorgesneden bleekselderij wordt slap, beschimmelt, of verspreidt een zure geur. Bederf herken je snel door goed te kijken, ruiken of proeven.

Bewaaradvies van andere producten

Wil je van een ander product opzoeken hoelang en waar je dit het beste kunt bewaren? Vul hieronder een product in en vind het antwoord.
Hoelang kun je een geopend product bewaren?

Bewaaradvies voor dit geopende product

Icoon van zwanger
in de koelkast
Icoon van een koelkast
in de koelkast
Icoon van een kastdeur
in de keukenkast
Icoon van een diepvries
in de vriezer
Icoon van een fruitschaal
op de fruitschaal
Icoon van een koelkast
Bewaartip voor dit product
Icoon van een koelkast
Hoe weet ik of een product niet meer goed is?