Menu
Zoek

Hoelang kun je zalm, rauw bewaren?

Hieronder vind je het bewaaradvies voor een open en gesloten verpakking van zalm, rauw. Ook krijg je bewaartips en weet je hoe je bederf kunt herkennen.

Bewaaradvies voor dit geopende product

Icoon van een koelkast
2dagen
houdbaar
in de koelkast
Eet op tijd of vries in.
Icoon van een diepvries
3maandenin de vriezer
Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan.
Icoon van een tip om te bepalen of een product nog goed is
Hoe herken ik bederf? De vis heeft een afwijkende geur en smaak. Eet geen vis die er raar uitziet of niet goed ruikt.
Icoon van een tip
Bewaartip voor dit product Verse vis bewaar je zo dicht mogelijk bij het vriespunt. Deze vis moet bij voorkeur dezelfde dag nog worden opgegeten, eventueel de volgende dag. De vis is het best te bewaren door hem in (herbruikbaar) vershoudfolie te wikkelen en met heel veel ijsblokjes bedekken.

Gaat het om een gesloten verpakking?

Volg het bewaaradvies op de verpakking van het product en bekijk de houdbaarheidsdatum.
Te gebruiken tot
Te gebruiken tot (TGT): gebruik of vries in vóór of op datum Niet consumeren na TGT-datum vanwege kans op uitgroei ziekmakende bacteriën.

Bewaaradvies van andere producten

Wil je van een ander product opzoeken hoelang en waar je dit het beste kunt bewaren? Vul hieronder een product in en vind het antwoord.
Hoelang kun je een geopend product bewaren?

Bewaaradvies voor dit geopende product

Ben je zwanger?
houdbaarin de koelkast
Algemeen advies
houdbaarin de koelkast
in de keukenkast
op de fruitschaal
in de vriezer Daarna kan de kwaliteit achteruit gaan.
Hoe herken ik bederf?
Bewaartip voor dit product
Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.