Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in weinig water 5 minuten.
-
Schil de pastinaak en snijd in stukken.
-
Pel het teentje knoflook.
-
Doe de pastinaak en het teentje knoflook bij de aardappelen en kook het geheel in 15 minuten verder gaar.
-
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes.
-
Snijd de schnitzels in reepjes en bestrooi ze met peper.
-
Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten gaar en bruin.
-
Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten net gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen en pastinaak met hete melk een puree. Maak de puree op smaak met de mierikswortel. Serveer de vleesreepjes en de broccoli erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.