Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Kook de aardappelen in weinig water 5 minuten. 
- 
Schil de pastinaak en snijd in stukken. 
- 
Pel het teentje knoflook. 
- 
Doe de pastinaak en het teentje knoflook bij de aardappelen en kook het geheel in 15 minuten verder gaar.
- 
Maak de broccoli schoon en verdeel de groente in roosjes. Schil de stelen en snijd ze in stukjes. 
- 
Snijd de schnitzels in reepjes en bestrooi ze met peper.
- 
Bak het vlees in de hete margarine in 6 minuten gaar en bruin.
- 
Kook de broccoli in weinig water in een paar minuten net gaar.
- 
Breng de melk aan de kook.
- 
Maak van de gare aardappelen en pastinaak met hete melk een puree. Maak de puree op smaak met de mierikswortel. Serveer de vleesreepjes en de broccoli erbij.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.