Materialen
Ovenschaal/springvorm (doorsnede 25 cm)
Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20 minuten gaar.
- Snijd de tofu in reepjes en laat uitlekken.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Maak de champignons schoon en snijd in plakken.
-
Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Snijd de aardappelen in plakken.
-
Bestrijk een ovenschaal met de olie en verdeel de aardappelen over de bodem.
-
Verdeel de tomatenblokjes, tofu, olijven, champignons en paprika erover.
-
Snijd de mozzarella in dunne reepjes. Verdeel de kaas over de groente en strooi er wat oregano over.
-
Bak de pizza in het midden van de oven in 15-20 minuten gaar en goudgeel.
Variaties
Liever plantaardig? Laat de mozzarella dan weg en bestrooi de pizza met pijnboompitten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt maximaal 2 dagen in de koelkast of 3 maanden in de diepvries. Gebruik de tofu in deze lekkere couscoussalade.