Bereiding
            
                - Pers de halve sinaasappel uit.
- 
Was de abrikozen en week ze 1 uur in het sinaasappelsap. 
- 
Bak de muesli in een koekenpan met een anti aanbaklaag op niet te hoog vuur licht en krokant. Laat het afkoelen.
- 
Snijd 1 abrikoos in stukjes en pureer de rest met een staafmixer.
- 
Meng de gepureerde abrikozen door de yoghurt en schep dit in 2 schaaltjes. 
- 
Verdeel de muesli en de stukjes abrikoos erover.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.