Bereiding
- Boen de sinaasappel schoon en snijd een dun stukje van de schil. Pers de sinaasappel uit.
-
Was de abrikozen.
-
Breng de abrikozen met het stukje sinaasappelschil in het sinaasappelsap aan de kook en laat ze in ca. 10 minuten zacht worden.
-
Laat de abrikozen afkoelen en verwijder de sinaasappelschil.
-
Pureer de abrikozen in de keukenmachine of met een staafmixer.
-
Klop de yoghurt luchtig en klop de abrikozenpuree erdoor. Maak dit op smaak met citroensap.
-
Verdeel de mousse over 2 coupes. Garneer met een sinaasappelschilletje.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.