Materialen
        
            Springvorm (doorsnede 20 cm)
        
    
 
    
	
        
		
            Bereiding
            
                - Warm de oven voor op 180 °C.
- 
Bestrijk de springvorm met wat margarine. 
- 
Snijd de korsten van het brood. Rol de boterhammen met een deegroller wat platter en bekleed de wanden en bodem van de vorm hiermee.
- 
Bak dit 10 minuten in de hete oven lichtbruin. Draai daarna de oven terug op 160° C. 
- 
Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appels in dunne partjes. Meng er wat citroensap en kaneel door.
- 
Strooi de havermout over de broodbodem. Schik de parten appel in de vorm en strooi de rozijnen er tussen.
- 
Bak de appeltaart in de hete oven in 30 minuten gaar.
- 
Roer de jam los met een beetje citroensap en druppel dit over de nog warme appels.
- 
Laat de taart voor het serveren wat afkoelen.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.