Bereiding
            
                - Was de aardappelen en kook in weinig water in 8-10 minuten gaar.
- Giet af en bak de aardappelen in de helft van de margarine aan alle kanten goudgeel.
- 
Schil de asperges en snijd het harde uiteinde er af. Snijd de asperges in stukken.
- 
Kook de onderste stukken van de asperges 4 minuten in weinig water. Voeg dan de rest toe en kook de aspergestukken nog 4-6 minuten.
- 
Maak de bosui schoon en snijd klein.
- Bak de bosui zacht in de rest van de margarine.
- 
Hak de noten grof.
- 
Meng de bosui en noten door de asperges.
- 
Serveer de asperges met de gebakken aardappelen.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.